Έπειτα από έρευνες, για λογαριασμό της Μη-Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Φύσις», που δημοσιεύτηκαν στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό Journal of Physical Deceptions, προκύπτει ότι το 75% των σκευασμάτων αλατιού που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, περιέχουν γενετικά τροποποιημένο αλάτι σε ποσοστό 99%. Αν το περιεχόμενο διαδοθεί στη φύση, υπολογίζεται ότι θα επηρεάσει γενετικά το 48% κάθε καλλιέργειας στην Ελλάδα, με συνέπειες σε όλη την τροφική αλυσίδα και φυσικά και στον άνθρωπο.
8η Τέχνη από Utopians
Είμαστε άσημοι!
- 3.284 άτομα το διάβασαν. Χαμός!
Από σήμερα ανάλατα, λοιπόν…
ρε δεν την παλευέτε πρωι πρωι το αλατι που βρήκε το DNA για να είναι γενετικά τροποποιημένο?ΕΛΕΟΣ δεν χριαζομαι καφέ με αυτά που διαβάζω ξύπνησα 😛